The Mill Gurme

Zeytin salatalarından kuru domatese, Kalamata zeytininden portakal reçeline eşsiz lezzetler

Eşsiz lezzetleri bir araya getiren The Mill Gurme Serisi, ızgara zeytinden acı biber salçasına, zeytinyağında dinlendirilmiş kurutulmuş domatesten portakal reçeline kadar geniş bir ürün yelpazesinden oluşuyor.

The Mill Gurme Serisi, öğünlerinizi muhteşem bir deneyime dönüştürecek.

Siyah Kalamata Zeytini
Siyah Kalamata Zeytini

Yunanistan’ın Mora Yarımadası'ndaki Kalamata Bölgesi’nden adını alan Kalamata zeytini, yüksek yağ oranı ve besleyici değeri ile tüm dünyada çok yüksek rağbet görmektedir. Diğer zeytinlerden tamamen farklı bir dokusu ve kendine has bir aroması vardır.

DETAYLI İNCELEYİN >
Yeşil Kalamata Zeytini

3500 yıllık bir tarihe sahip Kalamata zeytini, diğer zeytin ağacı türlerinden daha büyük olan yaprakları sayesinde, güneş ışığını maksimum düzeyde emerek yüksek bir besleyici değere ulaşır.

Yeşil renge ve pürüzsüz bir dokuya sahiptir.

DETAYLI İNCELEYİN >
Yeşil Kalamata Zeytini
Portakal Reçeli
Portakal Reçeli

Doğal portakal parçaları, portakal lifi, portakal kabuğu ve saf meyve suyu içermektedir. Kendine has bir aromaya ve mevsim portakalının iştah açıcı kokusuna sahiptir.

Tanesi bol, kıvamı yoğun ve besleyici değeri yüksek The Mill Portakal Reçeli ile sizler de hem kendinize hem de sevdiklerinize üstün gurme deneyimini yaşatabilirsiniz.

DETAYLI İNCELEYİN >
Güneşte Kurutulmuş Domates Salçası

Tamamını özenle topladığımız bahçe domateslerimizi üstün hijyen koşulları altında eziyoruz. Daha sonra güneşte kurumaya bırakarak salça haline ulaşmaları için sabırla bekliyoruz.

Yapay aroma, renklendirici ve kıvam arttırıcı içermez. Tamamen doğal yöntemlerle hazırlanmıştır. Tazedir. Besleyici etkisi yüksektir.

DETAYLI İNCELEYİN >
Güneşte Kurutulmuş Domates Salçası
Izgara Kurutulmuş Domates
Izgara Kurutulmuş Domates

Mevsiminde toplanan yaz domateslerini hijyenik koşullar altında güneşte kuruttuk. Sonra düşük ısıda ızgara ettik. Ardından The Mill uzman ekipleri tarafından hazırlanan baharat karışımı ve taze doğal sarımsak ile harmanladık. Ortaya bu eşsiz ürün çıktı.

Düşük ısıda hazırlandığı için hem lezzeti hem de besin değerleri korundu.

DETAYLI İNCELEYİN >
Acuka

Domates salçası, acı biber salçası, sarımsak, baharat, ceviz ve zeytinyağının doğal buluşması… Anadolu ve Kafkas sofralarında oldukça önemli bir yer tutan acuka, şimdi The Mill farkıyla sizlerle…

The Mill Gurme Acuka, kokusu ve benzersiz lezzetiyle kahvaltı sofralarınızı lezzet şölenine dönüştürecek.

DETAYLI İNCELEYİN >
Acuka
Zeytin Salatası
Zeytin Salatası
(Ceviz, Limon ve Kurutulmuş Domates ile)

Sofralık yeşil zeytinleri çekirdeklerinden ayırıp 3 ay fermente ediyoruz; zeytinyağı, ceviz, limon, tane karabiber ve kurutulmuş domatesle harmanlıyoruz.

Kuzey Ege'nin en nadide sofralık yeşil zeytinleri; The Mill Gurme Zeytin Salatası ile eşsiz bir gurme lezzetine dönüştü.

DETAYLI İNCELEYİN >
Acı Biber Salçası

Acı kırmızı biberlere hijyenik koşullar altında eser miktarda tuz serptik. Sonrasında güneşte beklettiğimiz biberleri The Mill Gurme Acı Biber Salçası'na dönüştürdük.

Geleneksel salça lezzetinin en doğal hali olan The Mill Gurme Acı Biber Salçası'nı, gurmelere özel bir kıvamla hazırladık.

DETAYLI İNCELEYİN >
Acı Biber Salçası
Biber Salçası
Biber Salçası

Her bir tanesini özenle seçtiğimiz kapya türü biberlerini, hijyenik koşullar altında çekirdeklerinden ayırdık ve doğradık. Az tuz ile bir araya getirdik ve güneşte kuruttuk. Böylece salça formuna ulaştırdık.

The Mill Gurme Biber Salçası, tamamı elle toplanan bahçe biberleri ile hazırlandı.

DETAYLI İNCELEYİN >
Doğal Fermente Siyah Zeytin

Mevsiminde toplanan zeytinlerimize tuz serpiyoruz. Zeytin havuzlarına yerleştirdiğimiz zeytinlerimizin yeme olgunluğuna erişmesini sabırla bekliyoruz.

Tuz ve su dışında hiçbir madde kullanmadığımız bu doğal fermentasyon süreci yaklaşık 2-3 ay sürüyor.

DETAYLI İNCELEYİN >
Doğal Fermente Siyah Zeytin
Izgara Zeytin (Baharat ve Sarımsak Soslu)
Izgara Zeytin (Baharat ve Sarımsak Soslu)

Yeşil zeytinlerimizi tuz ve sudan oluşan zeytin havuzlarında en az 3 ay bekletip fermente ediyoruz. Daha sonrasında, ızgarayla mühürlediğimiz zeytinlerimizi baharat karışımı ve taze doğal sarımsak ile harmanlayıp zeytinyağının içinde bekletiyoruz.

DETAYLI İNCELEYİN >
Izgara Zeytin Salatası (Kurutulmuş Domates ile)

Düşük ısıda ızgara ettiğimiz zeytinlerimizi özel olarak hazırladığımız baharat karışımı, kurutulmuş domates ve taze doğal sarımsak ile harmanlıyoruz. Karışımı son olarak zeytinyağının içinde bekletiyoruz.

Zengin baharat karışımı ve taze doğal sarımsağın yoğun tadına rağmen son derece hafif bir lezzet ortaya çıkardık.

DETAYLI İNCELEYİN >
Izgara Zeytin Salatası (Kurutulmuş Domates ile)